Chevrolet Cruze Hatchback vine la Paris

Peste aproximativ trei saptamani incepe Salonul Auto de la Paris, eveniment la care va fi prezent si noul Chevrolet Cruze Hatchback. Desi GM a precizat ca la Salon vor aduce un „show car”, nu mai e un secret pentru nimeni ca ceea ce vedeti in imagini este chiar versiunea de productie a masinii, dar de pe care vor lipsi cateva mici elemente, sa le zicem, de decor.

Exceptand modificarile de la partea din spate si imaginea unui coupe data de catre linia acoperisului, „ghebosul” este identic la partea frontala cu versiunea sedan, si, desi nu sunt inca imagini cu interiorul, nu cred ca trebuie sa ne asteptam la schimbari prea mari. Conform spuselor constructorului, capacitatea portbagajului va fi de aprox 400 litri.

Nici la partea de motorizare nu prea vor fi modificari, folosindu-se aceleasi propulsoare de 1.6 litri si 113 CP, cele de 1.8 litri si 141 CP, si cele turbo diesel de 2.0 litri si 123 CP.

Noul model va intra pe piata din Europa incepand cu mijlocul lui 2011, preturile urmand a fi dezvaluite cat mai aproape de data lansarii. Inca nu se stie daca piata nord americana se va bucura de noul Cruze, cei de la GM abtinandu-se de la declaratii in acest sens.

Alaturi de Chevrolet Cruze Hatchback, la Salonul Auto de la Paris vor mai fi cateva noi modele: Orlando MPV, Captiva Facelift si noul Chevy Aveo.

Mai multe imagini in continuare

Author: Sorin Grumazescu