Mercedes-Benz CLS 2012 – Primele imagini si detalii

Ete-l ca e gata. Noul Mercedes-Benz CLS 2012 a fost dezvaluit, iar debutul va avea loc la Salonul Auto de la Paris. Si din cate vedem in imagini, noul model vine cu un look mai solid, mai puternic decat predecesorul sau.

Avem parte si de noi tehnologii. Intre acestea amintim blocurile optice LED care insumeaza 71 de lumini individuale. Acestea sunt impartite in trei sectiuni, partea de sus formand semnalizatoarele, cele din mijloc care servesc drept pozitie si care pot functiona in acelasi timp cu faza lunga.

Destule modificari si la interior, incepand cu bord-ul si terminand cu prizele de aer, iar cateva elemente sunt lucrate manual. Intre acestea amintim pielea care imbraca bordul si scaunele, piele care a trecut printr-un proces prealabil de tratare, in asa fel incat nu se va mai strange din cauza caldurii. De asemenea, o sa mai vedeti si cateva elemente din lemn, pe bord, consola centrala si portiere.

E si ceva despre care Mercedes inca n-a scos un cuvant: motorizarea. Dar toata lumea vorbeste despre un 250 CDI de 204 CP, un 350 CDI de 265 CP, un V6 de 3.5 litri si 306 CP si un V8 twin-turbo de 4.7 litri si 435 CP.

Cam intr-o luna vom avea cu siguranta toate detaliile, deci nu mai e mult.

Mai multe imagini in continuare

Author: Sorin Grumazescu

1 thought on “Mercedes-Benz CLS 2012 – Primele imagini si detalii

Comments are closed.