Ford F-150 Harley Davidson Edition

Nu stiu daca inainte de acesta a mai fost vreun model, dar vad ca incepand de anul trecut, Ford prezinta anual cate o versiune Harley Davidson Edition pentru modelul F-150. Asadar, Ford F-150 Harley Davidson 2011 a fost dezvaluit.

Ca noutate ar fi motorul V8 de 6.2 litri, acelasi gasit pe F-150 SVT Raptor, care dezvolta 417 CP si 588 Nm. Propulsorul este cuplat in standard la o transmisie automata in sase rapoarte, dar se poate opta si pentru una manuala. Cu acest motor si cu o capacitatea de remorcare de pana la 4.220 kg, noua editie Harley Davidson devine cam cea mai puternica de pana acum.

Asemanator versiunii de anul trecut, si aceasta vine cu cateva elemente care o scoate in evidenta. Modelul va fi disponibil doar in finisaj Tuxedo Black si Ingot Silver, si tot la exterior, cu o grila cromata, blocuri optice inchise la culoare, elemente grafice atat pe capota, cat si pe lateralele masinii, jante de 22 inch si pneuri low-profile.

Interiorul este “garnisit” cu piele de culoare neagra pe scaune, emblem Harley Davidson mai peste tot, o navigatie cu touch screen de 8 inch si comenzi vocale, scaunele din spate incalzite si, spune constructorul, o lumina ambientala de mare efect.

Noul Ford F-150 HD va fi disponibili la dealer incepand din iarna, preturile fiind disponibile cat mai aproape de data lansarii.

Mai multe imagini in continuare

Author: Sorin Grumazescu