Mercedes E-Class Cabrio de la Carlsson

Firma de tuning Carlsson a prezentat ultimul lor kit pentru Mercedes-Benz E350 CDI Cabriolet, pachet ce cuprinde semnificative modificari de putere, alaturi de schimbari de look pentru exterior si interior.

Si cand spuneam ca modificarile de putere sunt semnificative, ma refeream la o crestere de 21 de procente. Asadar, V6-le dezvolta 280 CP si are un cuplu de 648 Nm. Cresterea este adusa de noua unitate ECU (1.784 euro).

Si daca a crescut puterea, era normal sa avem si un sunet pe masura. De aceea, evacuarea a fost inlocuita cu una din otel inoxidabil si cu patru conducte, pretul fiind de 2.319 euro. Pentru inca 355 euro, arcurile pot fi inlocuite cu unele care coboara garda la sol cu 30 mm.

Pentru exterior, tunerii aduc un spoiler si o prelungire, ambele din carbon, si un eleron spate. Pretul pentru toate este de 1.698 euro, dar componentele pot fi vandute si separat. Mai sunt disponibile si jante cu marimi cuprinse intre 16 si 20 inch, pretul maxim fiind de 2.712 euro.

Schimbatorul de viteze este imbracat in piele si Alcantara, pedalierul este din aluminiu si au mai fost adaugate covorase noi.

Sursa Zercustoms

Mai multe imagini in continuare

Author: Sorin Grumazescu