Smart C25 Edition de la Carlsson

Carlsson Autotechnik prezinta noul Carlsson Smart C25 Edition, model inspirat din modelul Super GT C25 care a fost prezentat la Salonul Auto de la Geneva si care este fabricat in doar 25 de unitati. Pretul upgrade-ului pentru Smart este de aproximativ 15.000 de euro.

Tunerii au inceput cu ForTwo Pulse Cabriolet Turbo, au coborat garda la sol cu 15 mm fata si 35 mm spate, au adaugat o prelungire spoiler frontal, lumini de zi LED, blocuri optice fumurii, o evacuare cu patru conducte, jante EVO Black Edition (16 sau 17 inch) si pneuri Vredestein Sportrac III.

Pe langa multitudinea de logo-uri si embleme montate de catre companie, in interior tapiteria este facuta din piele Nappa si Alcantara (in doua nuante) si care se potriveste cu insertiile din panourile portierelor. Tot ca noutati, mai mentionam frana de mana din aluminiu si covorasele.

Asemanator cu Super GT C25, si Smart-ul primeste kit-ul C25 Colour Concept (argintiu, negru glossy si orange pentru exterior, jantele de culoare neagra cu inel portocaliu si un interior cu accente de aceeasi nuanta).

Pretul pentru Carlsson Smart C25 Edition este de 29.301 euro (componente, vopsea, manopera si taxe). Din nefericire, se pare ca pachetul va fi disponibil doar pentru cei 25 de posesori ai editiei limitate Carlsson C25 Mercedes-Benz SL65 AMG.

Sursa WCF

Mai multe imagini in continuare

Author: Sorin Grumazescu