Range Rover Evoque 2012 – Mici detalii, imagini si video de la prezentare

Ne-a fost prezentat pentru prima data ca Range Rover LRX Concept. Acum e gata si se numeste Range Rover Evoque. Modelul a fost dezvaluit in cadrul unui eveniment exclusivist in Londra, unde au sarbatorit alaturi de cei de la Vogue cea de a 40-a aniversare Range Rover.

Exceptand manerele portierelor care nu mai sunt ascunse si oglinzile retrovizoare mai mari, diferente fata de conceptul prezentat cu aproape un an in urma, nu prea sunt.

Pentru moment singurul model prezentat a fost cel in trei usi, dar Land Rover va aduce in gama si versiunea cu 5 usi. Fiind doar o prezentare in cadrul unui eveniment monden, compania nu a dezvaluit foarte multe detalii, dar a tinut sa mentioneze ca va exista atat versiunea front-wheel-drive, cat si cea all-wheel-drive. Tot cei de la Land Rover mai spun ca emisiile de CO2 ale modelul 2WD vor fi de sub 130 g/km, facand din Evoque cel mai „verde” model Range Rover fabricat vreodata.

Debutul lui Range Rover Evoque va fi la Salonul Auto de la Paris, la dealerii din Europa va putea fi gasit in vara lui 2011, iar in America de Nord va ajunge undeva in toamna anului viitor.

Sursa Carscoop

Inca un filmulet si mai multe imagini in continuare

Author: Sorin Grumazescu