Seat Ibiza Good Stuff – Editie speciala in parteneriat cu Shakira

“She’s a gipsy”, dar intr-un Seat Ibiza. Despre Shakira este vorba, si despre cei de la Seat, care au incheiat un parteneriat cu frumoasa cantareata pentru lansarea unei editi special in Marea Britanie. Modelul a fost poreclit Ibiza Good Stuff, numele fiind dat dupa cel al turneului european al Shakirei.

Sincer, nu stiu de ce mi-as cumpara o editie speciala Seat dedicata Shakirei, dar hai totusi sa vedem si cu ce vine aceasta editie. Vor fi disponibile doua nuante pentru caroserie: Candy White sau Speed Blue. Apoi avem jante de 16 inch, geamuri fumurii spate, navigatie TomTom, un iPod Nano de 8GB (pe care sigur vor fi toate albumele Shakirei), Bluetooth, clima, oglinzi electrice si un sistem audio cu 6 difuzoare.

Sub capota este un motor de 1.4 litri benzina, cuplat la o transmisie manuala in 5 rapoarte si care dezvolta 85 CP. Avem un sprint de 11.8 secunde pana la 100 km/h si o viteza maxima de 177 km/h.

Preturile, in cazul in care va interesau, pornesc de la 12.300 lire sterline pentru versiunea SC si de la 12.710 £ pentru versiunea in 5 usi.

Sursa WCF

Mai multe imagini in continuare

Author: Sorin Grumazescu