Subaru Impreza Berlinetta Concept – Studiu de design

Subaru Berlinetta este un studiu dezvoltat de catre firma italiana de design Beestudio. Prin acest studiu, designerii au incercat sa prezinte un sportcar Subaru care s-ar putea adresa unui numar cat mai mare de clienti, mentinand in acelasi timp valorile brandului.

Astfel a luat nastere modelul din imagini, un vehicul cu un body plin de personalitate, dar care nu incearca sa ascunda tehnologiile de care poate beneficia. Ideea apartine inginerului Mauro Forghieri, omul care a reusit sa faca un model de nisa, cu dimensiuni medii, cu o forma care te duce cu gandul catre un coupe, cu un motor boxer montat la partea din spate si care ar putea fi pozitionat usor in acelasi segment cu Ferrari Enzo si Ford GT40.

Si pentru a avea o configuratie cat mai buna, teoretic vorbind, s-a luat trenul de rulare de la Impreza, iar ampatamentul si marimile au ramas nemodificate. Conform primelor studii, am putea avea parte de un sasiu tubular, in timp ce body-ul ar putea fi facut din fibra de sticla, aluminiu sau fibra de carbon, in functie de cerere.

Sursa Virtualcar via Carbodydesign

Mai multe imagini in continuare

Author: Sorin Grumazescu