BMW Romania ofera gratuit posesorilor de BMW si MINI „Manualul utilizatorului” in limba romana

Aveti un BMW sau un MINI achizitionat din strainatate? Nu aveti Manualul Utilizatorului la el? Sau e in germana si nu intelegeti? Nici o problema. BMW Romania va vine in ajutor, oferindu-va manualul in limba romana. Si gratuit.

Tot ce trebuie sa faceti e sa va inscrieti pe sectiunea dedicata de pe site-ul oficial BMW si sa completati formularul de inregistrare. Manualele sunt disponibile pentru absolut toate modelele BMW si MINI incepand cu anul de fabricatie 2006, pentru BMW X5 produs incepand cu 1999 si pentru BMW Seria 7 incepand cu 2001.

„Vrem să fim alaturi de toti posesorii modelelor marcii noastre. Consideram ca manualul de utilizare in format digital poate fi un instrument extrem de util. Este estential pentru toti cei care vor sa descopere toate beneficiile pe care le poate oferi un model BMW sau MINI,” a explicat Ingo Reitz, After Sales Manager, BMW Group Romania.

De aceea, manualul va fi expediat gratuit impreuna cu CD-ul, prin curier, la adresa pe care voi ati mentionat-o in formularul de inscriere.

Sursa BMW

Author: Sorin Grumazescu