Panoz Abruzzi Spirit of Le Mans a fost dezvaluit

La doar cateva zile dupa ce v-am prezentat primele teaser-uri cu noul Panoz Abruzzi Spirit of Le Mans, iata ca au fost dezvaluite detaliile si primele imagini. Fabricat manual, Spirit of Le Mans ascunde sub capota un motor ce dezvolta 600 CP si 799 Nm, va fi limitat la 81 de unitati, iar cei de la Panoz ne asigura ca este un model perfect street-legal in Asia, Europa, Orientul Mijlociu si America de Sud.

Surprinzator, desi motorul este montat pe fata, radiatorul va fi montat la partea din spate a masinii. Caroseria nu mai este facuta din fibra de carbon ci dintr-un material compozit multi-layer. Motivatia? Este mai usor, la fel de dur, mai rezistent in cazul unor deteriorari, plus ca este reciclabil.

Elemente precum splitter-ul dual si scobitura de la partea frontala, nu reprezinta chiar o noutate. Insa felul in care acestea sunt dispuse, da. Blocurile optice au fost eliminate si inlocuite cu linii LED, iar pentru partea din spate a masinii, a fost gasit design-ul care sa se potriveasca perfect cu restul masinii.

Noul Spirit of Le Mans va putea fi personalizat pentru fiecare client in parte, desi compania nu a dezvaluit care din componente va putea fi personalizata. Mai mult, clientii vor avea ocazia sa participe la cateva ore de training pe Bugatti Circuit at Le Mans si vor avea parte de un tratament VIP in timpul Cursei de 24 de ore de la Le Mans.

Asteptam mai multe imagini. 🙂

Sursa Autoblog

Inca doua imagini in continuare

Author: Sorin Grumazescu