Lamborghini Murcielago LP640 Quattro Veloce de la DMC

Tunerii de la DMC au dezvaluit un nou pachet de tuning pentru Lamborghini Murcielago LP 640, pe care l-au numit Quattro Veloce. Si daca aveti pe acasa asa ceva, gasiti toate componentele (facute din fibra de carbon) disponibile pe JamesList.com. 🙂 Intre elementele care fac parte din pachet, o sa gasiti o capota redesenata, noi prize de aer, un nou splitter, eleron spate, difuzor spate.

Dar asta nu e tot. Motorul primeste un upgrade de putere de 6 procente. Asta se traduce prin 670 CP si 660 Nm. E bine, nu? Ce face cu ei? Pai ajunge la suta de kilometri pe ora in 3.2 secunde si la viteza maxima de 343 km/h, deci cu aproximativ 13 km/h mai mult decat standardul LP 640.

Pretul pentru kit este de 59.900 euro, cu tot cu instalare si transport pana la cei de la DMC. Pentru inca 40.000 de euro, doritorii mai pot primi jante noi, scaune din fibra de carbon si piele pentru tapiteria de interior.

Si cica in cazul in care omu’ se pricepe singur sa-si monteze toate astea, salveaza aproximativ 20.000 de euro. Totusi, ma gandesc ca daca ai Lamborghini, nu prea “te retin” 20.000 de euro, asa ca nu e indicat sa faci toata treaba asta singur.

Pachetul Quattro Veloce este limitat la 40 de bucati, iar prima masina va fi livrata la inceputul lunii Iulie.

Sursa WCF

Mai multe imagini in continuare

Author: Sorin Grumazescu