BMW M3 GTS a fost confirmat

BMW a anuntat ca noul M3 GTS a primit unda verde pentru a intra in productie. Va fi vandut in Germania pentru 136.850 euro, iar pretul pe care-l vedeti este cu tot cu TVA.

Daca ar fi sa facem o comparatie intre acesta si un M3 standard, una din diferente se vede la sprintul 0-100 km/h, M3 GTS fiind mai rapid cu 0.2 secunde, reusind sa ajunga la aceasta viteza in 4.4 secunde. Puterea motorului V8 a crescut cu 8.7 procente, totalul fiind de 450 CP. De cealalta parte, cuplul a crescut cu 10%, atingand maximul de 440 Nm.

Transmisia folosita este una dublu ambreiaj in sapte rapoarte. Aceasta, plus motorul cu cifrele pe care vi le spuneam mai sus, ajuta noul M3 sa parcurga primul kilometru in 22.5 secunde, viteza maxima fiind de 305 km/h.

Pe masina veti mai gasi jante de 19 inch, o multitudine de upgrade-uri aerodinamice, iar la partea de tehnologie, Dynamic Stability Control, ABS si M Dynamic Mode.

Nu uitati: BMW M3 GTS cantareste cu 70 kg mai putin decat versiunea standard (1.600 kg), este un model street-legal si va puea fi cumparat din Germania incepand cu luna Iulie a acestui an.

Sursa WCF

Mai multe imagini in continuare

Author: Sorin Grumazescu

1 thought on “BMW M3 GTS a fost confirmat

Comments are closed.