Renault Wind – Preturi si mici detalii

Teoretic, pentru noul Renault Wind se pot face comenzi, modelul fiind disponibil in doua niveluri de echipare: Dynamique si Exception. Practic, incepand cu 1 Iunie, alaturi de cele doua va mai veni o editie limitata numita Wind Collection. Iar lansarea pe piata si livrarile vor incepe in Franta, in luna Septembrie.

Modelul Dynamique are un pret de 17.500 de euro si vine cu un motor supraalimentat, de 1.2 litri si 100 CP. Pe standard, viitorii clienti vor primi lumini de ceata, eleron spate, jante din aluminiu, scaune sport, airbag-uri, inchidere centralizata si geamuri electrice.

Acelasi motor este disponibil si pentru versiunea Exception, dar pretul creste pana la 18.500 de euro. Si pentru inca 1.000 de euro, clientii vor primi motorul 16V de 1.6 litri care dezvolta 133 CP. Pentru aceasta versiune, pe langa altele, constructorul mai adauga sistemul de control al stabilitatii, clima si jante de aluminiu de 17 inch.

Sunteti curiosi cu ce vine versiunea Wind Collection? Pai cu scaune incalzite, cupola negru glossy, cateva elemente cromate la exterior si un pret pe masura: pana la 21.000 euro.

Pentru alte mici detalii si imagini, dati un click aici.

Sursa WCF

Author: Sorin Grumazescu