Suzuki Kizashi Sport 2011 a debutat la New York

In 2008, Suzuki aducea la New York un concept al carui nume era Kizashi 3 si care beneficia de un sistem All-Wheel-Drive, cu un motor V6 de 3.6 litri imprumutat de la GM si care dezvolta 300 CP. Iata ca dupa doi ani, Suzuki Kizashi Sport este gata de productie. Modelul a fost prezentat la Salonul Auto de la New York, vine cu un motor de 2.4 litri in patru cilindri, dezvolta 185 CP si este acelasi motor pe care-l gasiti si pe sedan-ul standard.

Noul Sport, este bazat pe versiunea Kizashi sedan si va fi disponibil in nivelurile de echipare GTS si SLS. Diferentele intre acesta si sedan, se rezuma la partea frontala ceva mai agresiva si cu accente cromate, o grila coborata, extensii pentru pragurile laterale, un eleron spate, jante de 18 inch si o garda la sol coborata cu 10 mm.

Interiorul beneficiaza de un volan sport imbracat in piele perforata, dar si piele cu cusaturi contrastante pentru scaune, schimbatorul de viteze si frana de mana.

Mai multe imagini in continuare

Author: Sorin Grumazescu

1 thought on “Suzuki Kizashi Sport 2011 a debutat la New York

  1. numai mie mi se pare că mașina asta arată într-un mare fel 😀 ? păcat că e făcută pentru piața din State, că în România cu un motor de 2.4L o plătești de 2 ori în 5-10 ani cu toate taxele pe care tre’ să le achiți.

Comments are closed.