Lansare BMW Seria 5 si Seria 3 Coupe la BMW Motor AG Pitesti

Asa cum va spuneam saptamana trecuta, in Romania a avut loc lansarea catorva modele noi de la BMW. Este vorba despre BMW 5-Series Sedan si BMW 3-Series Coupe, iar eu am avut placerea sa ma aflu intre cei prezenti la sediul BMW Motor AG Pitesti.

Impresionanta locatia, impresionant si felul in care acestia au pregatit totul in cel mai mic amanunt, dar la fel de impresionanta a fost si dezvelirea modelelor, mai ales ca organizatorii au ales pentru prezentare, o bucatica din coloana Sonora a filmului Piratii din Caraibe. O sa vedeti totul in filmuletul de mai jos.

Cred ca nu mai e cazul sa va prezint cele doua modele, pentru ca sunt convins ca stiti deja cam totul despre ele.

In rest, o atmosfera placuta, multa lume buna, cei de la Motor AG extrem de preocupati ca toti invitatii sa se simta bine si totul sa iasa perfect. Si credeti-ma, chiar a fost perfect.

Multumesc inca o data reprezentantilor BMW Motor AG Pitesti pentru invitatie, adica Taniei Ciochina, Agathei Bejan, si bineinteles domnului Adrian Prodanel, Director General BMW Motor AG Pitesti si astept cu nerabdare urmatoarele evenimente organizate de ei, evenimente la care nu cred ca voi ezita vreodata sa particip.

Mai multe imagini in continuare

Author: Sorin Grumazescu