Suzuki Swift Sport “Rock at the Ring” – Editie limitata

Fiind unul din sponsorii festivalului Rock am Ring 2010 ce se va desfasura la Circuitul de la Nurburgring in luna Iunie, Suzuki va lansa o editie limitata a lui Swift Sport, bineinteles dedicata acestui eveniment. Acesta va primi si pentru interior si pentru exterior logo-uri Rock am Ring, alaturi de un nou sistem entertainment compus din navigatie Clarion, un ecran color de 6.9 inch, spatiu de stocare de 30 GB, adaptor iPod si difuzoare mai puternice.

Cu exceptia acestora, nu exista alte modificari pentru noul Swift Sport. A ramas acelasi motor de 1.6 litri, aspirat natural, care dezvolta 125 CP si care ajunge la 100 km/h in 8.9 secunde, viteza maxima fiind de 200 km/h. Consumul de combustibil este de 7.0 litri /100 km, in timp ce emisiile de CO2 sunt de 165 g/km.

Culorile disponibile vor fi White Pearl Metallic, Cosmic Black Pearl Metallic si Supreme Red Pearl Metallic. Productia va fi limitata la doar 700 unitati, vanzarile urmand a incepe in luna Aprilie. Pretul este de 17.990 euro/unitate.

Sursa Carscoop

Inca doua imagini in continuare

Author: Sorin Grumazescu