Carlsson Super GT C25 a fost prezentat la Geneva

Ce incearca sa faca cei de la Carlsson cu noul Super GT C25? Simplu. Conform spuselor lor, incearca un amestec de exclusivitate, design nou si performante extraordinare. Si desi la exterior este cat se poate de agresiv, interiorul este plin de lux. Motorul, un V12 bi-turbo de 6.0 litri, 753 CP si 1.150 Nm, este cuplat la o transmisie in 5 rapoarte si poate trage noul Carlsson pana la 100 km/h in 3.7 secunde. Viteza maxima este de 352 km/h.

Cei de la Carlsson au instalat suspensii C-Tronic, cu un inteligent sistem de coborare. Acesta recunoaste caracteristicile drumului, cat si felul in care este condusa masina si va ajusta automat suspensiile. Acest lucru va duce nu doar la un condus cat mai placut, dar si la o manevrabilitate crescuta.

Pretul de baza pentru un Carlsson Super GT C25 este de 429.000 de euro. Interesant este ca vor fi construite doar 25 de unitati, cate una pentru fiecare tara in care Carlsson este vandut. Cei care vor dori versiunea cu volan pe dreapta, vor mai scoate din buzunar inca 5.127 euro. Masina mai poate fi personalizata cu diverse logo-uri care evident costa. Interiorul clubsport aduce scaune sport, fibra de carbon, stingator si centuri in 6 puncte, pentru inca 35.400 de euro. Sistemul audio FOCAL costa 18.860 euro, iar pentru inca 629 euro se mai pot monta interfete USB si Apple iPod.

Sistemul auxiliar de incalzire cu telecomanda prin intermediul telefonului mobil costa 4.687 euro. Design-ul exterior in trei culori costa 12.600 euro. Nu va place? Sunteti excentrici? Scoateti din buzunar inca 156.000 de euro pe langa pretul de baza si veti avea un exterior din aur de 24 karate. Si daca aveti nevoie si de o masina de oras, Carlsson mai aduce si un Smart ForTwo pentru 45.000 euro, design-ul fiind asemanator cu cel de la Super GT C25.

Mai multe imagini in continuare

Author: Sorin Grumazescu

1 thought on “Carlsson Super GT C25 a fost prezentat la Geneva

Comments are closed.