TechArt Concept One – Studiu de design pentru Porsche Panamera

TechArt a dezvaluit Concept One, un studiu de design bazat pe Porsche Panamera si cu care vor fi prezenti la Salonul Auto de la Geneva. Daca va aduceti bine aminte, TechArt a prezentat un Panamera si la Salonul Auto de la Frankfurt.

Sa vedem totusi ce e cu modelul de anul acesta. La partea de aerodinamica, componentele par integrate in body-ul lansat de fabrica. Aici ne referim la partea frontala cu noile prize de aer ce vor sigura o mai buna aerisire pentru intercooler. De asemenea, pachetul de lumini combina luminile de zi cu semnalizatoarele intr-o singura unitate ce foloseste tehnologia LED.

Au aparut praguri laterale noi, dar si un spoiler spate ajustabil pe inaltime, un difuzor si o evacuare cu patru conducte. Jantele masoara 22 inch si vin in finisaj platinum grey.

Motorul beneficiaza de doua lucruri. In primul rand discutam despre un cover din fibra de carbon, iar in al doilea rand de o crestere de 148 CP peste standardul de 493 CP dezvoltat de catre versiunea Panamera Turbo. Dupa cum era de asteptat, tunerii se abtin la mai multe detalii pana la inceperea Salonului.

E Porsche, e Panamera, deci vorbim de lux. TechArt aduce la interior un finisaj din piele de culoare alba, Alcantara, un volan in trei spite si un monitor de 10.2 inch cu DVD player integrat.

Sursa WCF

Mai multe imagini in continuare

Author: Sorin Grumazescu