Honda 3R-C Concept vine la Salonul Auto de la Geneva

Honda 3R-C Concept este un vehicul cu trei roti pe care constructorul il va aduce la Salonul Auto de la Geneva. Honda incearca prin prezentarea acestui concept sa arate imaginea posibila a viitorului vehicul de transport urban pentru o singura persoana. Transmisia este realizata cu ajutorul unei baterii electrice montata in partea de jos a sasiului , prin acest lucru reusindu-se pastrarea unui centru de greutate cat mai coborat pentru o mai buna stabilitate.

In momentul in care vehiculul nu este utilizat, plafonul transparent acopera locul soferului, iar atunci cand conceptul se afla in miscare, acoperisul are rol de parbriz panoramic, oferind driver-ului protectie suplimentara. Tot cu rol de protectie sunt si marginile inalte ale invelisului scaunului, diminuand riscurile de impact lateral. Honda 3R-C beneficiaza la partea din fata si de un portbagaj care poate fi incuiat, bagajele fiind pastrate in siguranta.

Si ca un “Stiati ca” va spun ca Honda 3R-C a fost creat de catre desgnerii europeni la sediul de Cercetare si Design Honda, in Milano.

Sursa Honda

Mai multe imagini in continuare

Author: Sorin Grumazescu