10 exemplare Aston Martin One-77 ajung in garajul unui afacerist din Orientul Mijlociu

Asa cum spun baietii de la Ca$$a Loco, “Cine are noroc, are, sailalalala
cine n-are, n-are”. 🙂 Bine…nu stiu cat e vorba de noroc si cat e vorba de stiinta de a face bani. Un lucru insa e clar. Omul nostru este un afacerist din Orientul Mijlociu care si-a cumparat nu mai putin de 10 exemplare Aston Martin One-77.

Modelul nu este tocmai ieftin, dar tinand cont ca vor exista doar 77 de unitati, sunt convins ca numarul doritorilor unui astfel de exemplar, este cu mult mai mare decat numarul unitatilor produse. Cu siguranta cumpararea a 10 exemplare poate fi considerata si ca o investitie, dar nu se stie daca acesta a fost si gandul afaceristului. Poate da.

Bineinteles, in momentul in care “dai” in Aston Martin cu 15 milioane de lire sterline pe loc, poti sa ridici tot felul de pretentii. Una dintre aceste pretentii a fost ca primul exemplar sa ajunga in garajul omului mai devreme decat a fost anuntat initial, mai exact in luna Septembrie.

Sursa Automarket

Author: Sorin Grumazescu

6 thoughts on “10 exemplare Aston Martin One-77 ajung in garajul unui afacerist din Orientul Mijlociu

  1. dave ….si nu mai vinzi din ele….poate nu ai loc de toate in garaj :)…te ajutam noi…ca eu am spatiu si nu prea am cu ce sa il umplu 🙂

Comments are closed.