VW CrossPolo 2011 a fost dezvaluit

Un lucru mai rar intalnit in lumea auto este urmatorul: desi noul VW CrossPolo va fi dezvaluit publicului la Salonul Auto e la Geneva, cei care doresc, pot sa-si comande deja modelul. Este bazat pe versiunea in 5 usi VW Polo si este putin mai inalt decat acesta. Plus ca vine cu o multitudine de elemente ce tin de design si care dau un aspect placut.

Bara fata in finisaj antracit, farurile ceata, prizele de aer, grila cromata si pragurile de culoare inchisa sunt doar cateva din aceste elemente. Jantele sunt in 5 spite, masoara 17 inch si vin incaltate cu pneuri 214/40. 5 culori vor fi disponibile pentru finisajul exterior, iar carcasele oglinzilor retrovizoare si barele de acoperis, vor avea aceeasi culoare, adica argintiu. Interiorul va beneficia de patru tipuri de material textil, volan imbracat in piele, pedalier din aluminiu si geamuri electrice.

Sase motorizari vor fi disponibile si vor include motoare TSI de 1.2 litri si 105 CP sau de 1.4 litri si 85 CP. Fanii diesel se vor bucura de un TDI de 1.6 litri, cu puteri cuprinse intre 90 si 105 CP. Va fi folosita chiar si o transmisie DSG.

Vanzarile vor incepe in luna Mai in Germania si apoi in restul Europei. Abia dupa aceea, modelul va ajunge in Japonia sau Africa de Sud.

Mai multe imagini in continuare

Author: Sorin Grumazescu

1 thought on “VW CrossPolo 2011 a fost dezvaluit

Comments are closed.