EYE Concept de la IED si Tesla Motors vine la Geneva

De curand, Tesla Motors a dat posibilitatea unor studenti la Master of Arts in Transportation Design in cadrul Istituto Europeo di Design (IED) sa prezinte viziunea lor asupra unui concept Tesla. Acestia au trebuit sa tina cont de cateva criterii: sa fie un sport car 2+2, cu diferite niveluri de confort si sa foloseasca elemente din era digitala in care ne aflam.

Printre designerii care au supervizat aceste lucrari ii amintim pe Luca Borgogno de la Pininfarina si Franz von Holzhausen, designer sef la Tesla Motors. Produsul final se numeste EYE si va fi prezentat la Salonul Auto de la Geneva in marime naturala.

Tot la Geneva, cei care vor fi prezenti vor putea vedea la standul IED inca doua concepte, dar doar la scara 1:4. Primul concept apartine lui Vasiliy Kurkova si se numeste Jeep Pygmy. Teoretic, acesta este rezultatul colaborarii Chrysler si Fiat, vehiculul fiind bazat pe Fiat Panda Cross 4×4. Cel de al doilea este Libido si este opera a trei student: Joseph Barbera, Andrea Guerra si Frederick Vecchiatini. Proiectul nu este altceva decat un Aston Martin al anului 2025.

Sursa WCF

Mai multe imagini in continuare

Author: Sorin Grumazescu