Honda prezinta inca o editie limitata Civic Type R MUGEN 200

Alaturi de noul Civic Type R MUGEN care beneficiaza de un motor i-VTEC de 2.0 litri si 240 CP care va fi vandut in Matrea Britanie in doar 20 de unitati, Honda a anuntat ca va mai oferi inca o editie limitata, mai putin nervoasa si care va fi produsa in doar 200 de unitati.

Modelul este bazat pe versiunea europeana in 3 portiere si beneficiaza de acelasi motor i-VTEC de 2.0 litri si 201 CP ca cel de pe versiunea standard. Cele 200 de exemplare vor fi comercializate in Marea Britanie incepand cu luna Aprilie.

Totusi daca e o editie si limitata si speciala, vine si cu ceva modificari. Este vorba despre finisajul exterior Championship White, sau kit-ul aero de pe versiunea 240 CP adica bara fata, pragurile laterale, eleronul spate de mari dimensiuni, bara spate, difuzorul si cele doua conducte de evacuare.

Jantele masoara 19 inch, carcasele oglinzilor retrovizoare sunt de culoare neagra, apar o serie de logo-uri MUGEN, placute pe care se poate citi numarul de serie al masinii, dar si un diferential cu alunecare limitata.

Preturile vor fi dezvaluite in luna Martie.

Sursa Carscoop

Mai multe imagini in continuare

Author: Sorin Grumazescu