BMW Vision EfficientDynamics Concept intra in productie in 2013?

BMW Vision EfficientDynamics Concept

Si se pare ca vom avea ceva frumos pe strazi. Inca nu e clar pe unde anume pe strazi, dar noul BMW Vision EfficientDynamics Concept va intra in productie. Sau cel putin asa spun baietii de la Inside Line.

Ei declara ca o sursa le-a confirmat faptul ca modelul pe care (eu cel putin) il consider cel mai reusit concept pe care l-am vazut pana acum, va fi lansat in anul 2013. Tot sursa le-a spus ca trenul de rulare de pe concept va fi gasit si pe versiunea de productie, dar ca va exista mai putina sticla si mai multa structura solida atunci cand masina va fi gata. Si lucrul care ma ingrijoreaza cel mai mult (nu ca as avea bani pentru acest model) este faptul ca Vision EfficientDynamics Concept va fi limitat la doar 10.000 de unitati.

Cred ca toata lumea stie cam care e treaba cu aceasta masina, asa ca o sa va reamintesc doar ca este un hibrid plug-in, cu un motor turbodiesel in 3 cilindri si doua motoare electrice, dezvolta 356 CP si 800 Nm, ajunge la 100 km/h in 4.8 secunde, iar viteza maxima este limitata electronic la 250 km/h. Si daca performantele sunt impresionante, la fel de impresionant este si consumul: doar 3.76 litri/100 km.

Putem face altceva decat sa asteptam sa vedem daca vor exista sau nu cele 10.000 de unitati? Nu cred.

Sursa InsideLine

Author: Sorin Grumazescu

1 thought on “BMW Vision EfficientDynamics Concept intra in productie in 2013?

Comments are closed.