Carlsson C25 debuteaza la Geneva

Carlsson va aduce la Salonul Auto de la Geneva noul lor model C25. Doar 25 de unitati vor fi fabricate , producatia urmand a incepe in luna Martie.

Evident, hypercar-ul este bazat pe Mercedes SL 600 si foloseste un V12 bi-turbo de 6.0 litri cu ajutorul caruia ajunge la 100 km/h in 3.7 secunde In prima faza, motorul foloseste 753 CP si 1.150 Nm, dar odata ce-ai trecut de 100 km/h, motorul elibereaza pana la 1.320 Nm. Viteza maxima este stabilita la 352 km/h.

Markus Schuster, CEO Carlsson, a dorit ca masina produsa de ei, sa se comporte normal si sa fie la fel de sigura indiferent daca ruleaza pe sosea sau pe vreun circuit. Inginerii au instalat suspensii adaptive C-Tronic pentru ca masina sa se aseze cat mai bine in curbe si sa fie cat mai confortabila in linie dreapta. Jantele de 20 inch nu depasesc 45 kg si vin incaltate cu pneuri de inalta performanta. Sistemul de franare beneficiaza de discuri de 405 mm pe fata si 380 mm spate.

La interior, cei de la Carlsson au folosit un amestec de piele, fibra de carbon si suede in diverse culori, alaturi de scaune race, centuri de siguranta in 5 puncte si roll bars.

Preturile vor fi dezvaluite cat mai aproape de inceperea Salonului Auto de la Geneva.

Sursa Autoblog

Mai multe imagini in continuare

Author: Sorin Grumazescu

1 thought on “Carlsson C25 debuteaza la Geneva

Comments are closed.