Toyota extinde garantia standard de la 3 la 5 ani pentru toate modelele

Toyota Romania a anuntat ca pentru absolut toate modelele comercializate, garantia standard creste de la 3 la 5 ani, aceasta fiind valabila pe intreg teritoriul Europei si este transmisibila in cazul in care masina este revanduta pe perioada celor 5 ani.

Odata cu cresterea garantiei, automat valoarea de revanzare va creste. Garantia extinsa este valabila si pentru masinile companiilor, acestea avand avantajul reinnoirii flotei la 2-4 ani, masinile fiind vandute catre persoanele fizice si nu numai.

„Garantia standard extinsa de la 3 la 5 ani, in limita a 160.000 de km parcursi, este dovada increderii pe care o avem în modelele Toyota, caracterizate prin valori recunoscute de milioane de clienti din toată lumea, precum calitate superioara, fiabilitate, si placerea condusului. Garantia Toyota Extracare acopera, spre deosebire de competitie, mai mult de 95% din componentele ce intra in garantia standard, ceea ce aduce un plus de confort clientilor nostri ”, a declarat George Kyriazis, Directorul General Toyota România.

Reteaua de dealeri cuprinde 22 de unitati, din care 19 reprezinta centre integrate (showroom, service, depozit piese de schimb si tinichigerie.

Sursa Toyota

Author: Sorin Grumazescu

2 thoughts on “Toyota extinde garantia standard de la 3 la 5 ani pentru toate modelele

  1. Probabil că la o citire mai atentă a certificatului de garanţie, vom vedea că cei 5 ani se referă doar la un şurub aflat undeva sub bancheta din spate, în rest garanţia e de 2 ani.

    Voi fi plăcut surprins când va veni un producător să spună că oferă garanţie de 5 ani pentru TOATE componentele.

  2. Pentru mine asta a fost un argument in favoarea Toyota cand am ales sa imi schimb masina, in 5 ani de zile sunt asigurat de diversele probleme ce pot aparea la masina

Comments are closed.