Mazda5 2011 a fost dezvaluit

Mazda a dezvaluit primele informatii despre cea de a treia generatie Mazda5, model ce va fi prezentat in luna Martie la Salonul Auto de la Geneva.

Programat pentru a ajunge pe piata in aceasta toamna, noul Mazda beneficiaza de usi culisante la partea din spate si poate gazdui pana la 7 pasageri. “Tinta noastra cu noul Mazda5, a fost sa dezvoltam un C-MAV (C-segment Multi Activity Vehicle) care combina performantele eco cerute in timpurile noastre, cu o noua expresie in ceea ce priveste design-ul.” a declarat Hideki Matsuoka, Program Manager Mazda5.

Un DISI1 benzina de 2.0 litri asigura puterea noului model si beneficiaza de un sistem start/stop. Datele oficiale legate de economia de combustibil nu au fost dezvaluite, dar cei de la Mazda au declarat ca motorul va face din Mazda5 “cel mai economic si curat C-MAV de pe piata, cu reducerea emiosiilor de CO2 de pana la 15% comparativ cu motorul de 2.0 litri pe care-l inlocuieste.” Compania va mai oferi si un benzinar de 1.8 litri care dezvolta 115 CP si 165 Nm.

Sursa WCF

Mai multe imagini in continuare

Author: Sorin Grumazescu

1 thought on “Mazda5 2011 a fost dezvaluit

  1. Nasol daca au motoare doar de 1.8 si 2.0. Am o impresie ca la noi masinile cu motoare peste 1.6 vor cam incepe sa se rareasca…asta din cauza RCA-ului care se scumpeste din 3 in 3 luni.

Comments are closed.