Suzuki R3 Concept MPV

suzuki_r3_concept

Suzuki R3 Concept MPV a fost dezvaluit la New Delhi Auto Expo 2010, un model cu sase locuri individuale care a fost facut in doar 9 luni, de la prima schita si pana la ceea ce vedeti in imagini.

Conceptul atrage atentia pietei indiene si este destinat celor care doresc o masina “multi-purpose” (daca imi este permis sa o numesc asa). Mai exact, vor un model ale carui scaune sa poata fi rabatate in asa fel incat spatiul interior sa creasca. Usile clasice au fost inlocuite cu unele cu deschidere inversa, accesul fiind mult mai usor pentru pasageri, iar la interior sunt folosite combinatii de culori pentru tapiterie (bej/negru), alaturi de insertii glossy black, crom si mellow blue.

Exteriorul iese in evidenta prin luminile de inalta intensitate si unele putin mai subtile LED, iar la spate prin evacuarea cu cele doua conducte dispuse in spatele fiecarei roti. Nu se stie nimic despre motorizari, combustibilul folosit sau performante, dar “gurile rele” spun ca modelul ar putea primi motoare de 1.2 sau 1.4 litri benzina si chiar unul diesel de la Fiat, de 1.3 litri. Transmisia poate fi una manuala in cinci rapoarte.

Versiunea de productie Suzuki R3 Concept MPV, daca va exista, va vedea lumina zilei peste aproximativ doi ani.

Mai multe imagini in continuare

Author: Sorin Grumazescu

1 thought on “Suzuki R3 Concept MPV

Comments are closed.