Ford S-Max Facelift si Ford Galaxy Facelift 2010 au fost dezvaluite

ford_galaxy_facelift_2010

Ford S-Max 2010 si Ford Galaxy 2010 Facelift, au fost dezvaluite. Cele doua modele vor avea premiera la Salonul Auto de la Bruxelles si vin cu motoare supraalimentate EcoBoost.

“Am dat ambelor modele un nou look care sa atraga, dar schimbarile majore se afla sub capota.” a declarat John Fleming, seful Ford Europe referindu-se la motorul de 2.0 litri in patru cilindri injectie directa care inlocuieste unitatea de 2.3 litri folosita pana acum.

La fel de noi sunt si cei 161 CP de pe motorul TDCI Duratorq de 2.0 litri. Acesta se alatura versiunilor deja existente (113 si 138 CP). In standard, pe versiunea benzina, motorul este cuplat la o transmisie dublu ambreiaj, dar pe versiunea diesel vine ca optiune.

Consumul unitatii pe benzina este de 6.7 litri/100 km, cu un extraurban de 5.7 litri/100 km. Odata cu consumul a scazut si nivelul emisiilor de CO2 (189 g/km). De cealalta parte, diesel-ul are un consum de 4.7 litri/100 km, iar emisiile de CO2 sunt de 152 g/km.

La interior, materialele au fost schimbate cu unele de foarte buna calitate (spune constructorul), iar S-Max mai primeste noi spatii de depozitare, alaturi de o lumina ambientala LED.

La exterior, modificari frontale, cu grile redesenate pentru fiecare masina in parte. La S-Max avem lumini LED noi si la partea din fata, dar si in spate, unde acestea se intind pana pe partea laterala a masinii. Pentru Galaxy avem lumini de ceata, din nou lumini LED si un spate putin modificat.

Mai multe imagini in continuare

Author: Sorin Grumazescu