Nissan V2G este castigatorul Design Challenge LA Auto Show 2009

nissan_v2g

Va aduceti aminte de Design Challenge LA Auto Show 2009 despre care va vorbeam in luna Noiembrie anul acesta? Este vorba despre concursul de design cu tema Youthmobile 2030 la care au participat echipe GM, Honda, Mazda, Nissan, Toyota, VW si Audi. Iar castigatorii sunt de la Nissan cu proiectul Nissan V2G Concept.

Desi cei de la Nissan nu au spus prea multe despre acest concept, se stie ca V2G foloseste “bioresin impregnated carbon nanotube cloth” ce s-ar putea traduce prin tehnologie cu nanotuburi din carbon impregnat cu rasini bio. Complicat, nu credeti? πŸ™‚

β€œTot ce a ajuns la competitia de anul acesta – de la schitele initiale si pana la prezentare – a fost cat se poate de interesant. Spre final, ne-am indreptat catre echipa care a venit cu cea mai inventiva solutie in materie de design. Cei de la Nissan au pus multa pasiune si au reusit sa reprezinte cel mai bine tema Youthmobile 2030, prin conceptual V2G.” a declarat Chuck Pelly, directorul Design Los Angeles.

Juriul a fost format din designeri priofesionisti care au selectat castigatorul tinand cont de originalitate, design futuristic, dar si nivelul de adaptare la nevoile tinerilor din anul 2030.

Sursa WCF

Mai multe imagini in continuare

Author: Sorin Grumazescu