Seat Leon FR de la JE Design la Essen Motor Show

Baietii de la JE Design vor aduce la Essen Motor Show noul Seat Leon FR pentru care au modificat atat puterea motorului, cat si o serie de elemente interioare si exterioare.

Ambele motorizari au acum un ECU modificat, adica si cea TFSI cat si cea TDI. Motorul TFSI a urcat de la 211 la 270 CP, pe cand cel TDI a trecut de la 170 CP la 204 CP. Si cuplu a crescut pentru ambele, adica TFSI cu 70 Nm pentru un total de 355 Nm si TDI cu 30 Nm pentru un total de 380 Nm.

Aerodinamica a suferit mici modificari: s-au montat prelungiri la spoilerul frontal, praguri laterale si un difuzor. Tot la exterior, blocurile optice fata au fost schimbate si au fost adaugate lumini LED, dar si patru conducte de evacuare la partea din spate.

Mix-ul de schimbari pentru fiecare model reuseste sa scoata 6.2 secunde pana la 100 km/h pentru motorul benzina, iar pentru cel diesel 7.6 secunde.

Arcurile au fost si ele schimbate cu unele ce coboara garda la sol cu 35 mm, jantele au devenit sport si sunt de 19 inch, iar la interior scaunele au fost imbracate in piele alaturi de portiere si cotiere plus ca a mai fost adus un volan nou.

Asa cum va spuneam si la inceput, modelele vor putea fi vazute la Essen Motor Show catre sfarsitul lunii, iar preturile pachetelor sunt 12.652 € pentru TFSI si 12.552 € pentru TDI.

Mai multe imagini in continuare

Author: Sorin Grumazescu

1 thought on “Seat Leon FR de la JE Design la Essen Motor Show

Comments are closed.