Youthmobile 2030 – Asa se numeste tema pentru Design Challenge LA Auto Show 2009

Anul acesta Design Challenge din cadrul Los Angeles Auto Show va reuni cateva echipe care lucreaza la diverse concepte ce au legatura bineinteles cu modele ale viitorului. Tema se numeste Youthmobile 2030 si incearca sa ne arate cam ce ar putea avea in comun oamenii care se vor naste anul acesta cu modelele ce vor fi construite in 2030.

Echipele de design care vor fi prezente vin de la GM, Honda, Mazda, Nissan, Toyota, VW si Audi. Sa va povestesc pe scurt despre ce e vorba.

GM de exemplu, pune pe hartie vehicule care vor atrage cu siguranta gamerii, Honda va prezenta design-ul unei masini care incorporeaza AND-ul uman, vehiculul putand sa-si schimbe forma, culoarea si materialele, Nissan se indreapta catre o masina eco, Mazda se indreapta mai mult catre antreprenori, Toyota va prezenta un model ce are integrata o retea de socializare si roti care pot converti forta de frecare in energie, iar cei de la VW si Audi vor aduce un model care va putea anticipa ceea ce doreste soferul sa faca si chiar miscarile acestuia.

Nume grele din domeniul auto vor juriza competitia. Intre acestia Tom Matano (director Design Industrial de la Academia de Arte din San Francisco, sau Jason Hill (designer-ul Aptera 2).

Sursa WCF

Mai multe imagini in continuare

Author: Sorin Grumazescu

3 thoughts on “Youthmobile 2030 – Asa se numeste tema pentru Design Challenge LA Auto Show 2009

Comments are closed.