Tundra Midnight Raider Tailgater

Pentru cine nu stie, Brooks & Dunn este o trupa de muzica country care tot canta de vreo 20 de ani. Dupa atata timp acestia au hotarat sa se desparta. In ultimii trei ani acestia au fost sponsorizati de catre Toyota si pentru a marca ultimul lor tur, compania a luat legatura cu B.A.D. Company pentru a construi o editie speciala numita Tundra Midnight Raider Tailgater.

Din punctul meu de vedere face parte tot din categoria “masini fara rost”. Cuvantul “Tailgater” din denumire nu este pus chiar degeaba, deoarece principalele modificari sunt chiar la partea din spate. Aici avem un gratar Grill N Chill cu un loc special pentru gatit, dozator, cutie cu gheata si bineinteles barbeque. In bena o sa mai vedeti un TV flat de 42 inch, iar sistemul audio dual subwoofer este al celor de la Kicker.

La exterior o sa vedeti si o serie de elemente cu tema western montate pe manerele portierelor, o placuta “Brooks & Dunn”, jante de 20 inch Mickey Thompson, iar la interior tapiteria a fost schimbata cu una din piele neagra.

Sursa 4WheelsNews

Mai multe imagini in continuare

Author: Sorin Grumazescu