Subaru WRX STI TRAX vine la SEMA

Subaru a dezvaluit noul lor WRX STI TRAX, un mobil cu senile pentru zapada. Evident, modelul este bazat pe WRX STI 2009 si este construit de catre Vermont SportsCar. Daca ii dam jos senilele si ii punem roti, nu este altceva decat modelul cu care participa Ken Block in competitii.

Cei de la Vermont SportsCar au mai adaugat un roll cage multipoint, scaune sport Recaro SPA ProRacer, fibra de carbon pentru panourile portierelor, un sistem onboard de stingere a incendiilor si bare Yakima FatCat 4 Snowboard pentru acoperis.

Puterea vine de la motorul de 2.5 litri in 4 cilindri modificat cu un ECU MOTEC M800, motor ce dezvolta 400 CP si 542 Nm si care este cuplat la o cutie KAPS in 5 rapoarte. Acesta este ajutat de un sistem All-Wheel-Drive cu diferential programabil Subaru DCCD (Driver Controlled Center Differential) si de amortizoarele Group N de la EXE-TC.

TRAX mai aduce si o sanie din fibra de carbon care poate gazdui pana la patru pasageri, foloseste talpi din otel, iar la interior are scaune Recaro incalzite si imbracate in piele, lumina LED, un sistem audio Alpine si cateva elemente din fibra de carbon

Sursa Jalopnik

Mai multe imagini in continuare

Author: Sorin Grumazescu

2 thoughts on “Subaru WRX STI TRAX vine la SEMA

Comments are closed.