Dacia lansează o nouă serie limitată Kiss FM pentru Logan şi Sandero

Dacia si Kiss FM si-au dat din nou mana si vor lansa o noua serie limitata, dar de aceasta data si Sandero si Logan. Noile modele vor fi lansate in perioada 2-14 Noiembrie cu ocazia evenimentului “Zilele Dacia Kiss FM”.

Asemanator vechiului model Kiss FM, si acestea vor beneficia de o multitudine de elemente si accesorii care sa scoata in evidenta faptul ca fac parte dintr-o editie limitata (tapiterie, breloc Kiss FM, radio CD Sony MP3 si USB. Intre noutati mai amintim A/C, lumini ceata, computer de bord, volan reglabil pe inaltime, airbag frontal pentru sofer si pasager, jante de 15 inch avertizare Sonora pentru luminile aprinse, ABS si asistenta la franarea de urgent (AFU).

Motorizarea noilor Logan Kiss FM si Sandero Kiss FM va fi asigurata de: 1.4 litri de 75 CP, 1.2 litri 16V de 75CP, 1.6 litri de 90 CP, 1.5 litri dCi de 70CP, 1.5 litri dCi de 85CP si 1.5 litri dCi de 85CP. Iubitorii de Logan vor mai avea o optiune pentru propulsor: 1.6 litri 16V de 105 CP.

Disponibile in trei variante de culori (Gris Platine, Noir Nacre si Rouge de Feu), noile modele vor putea fi gasite cu preturi cuprinse intre 8.300 si 10.350 euro pentru Logan si 9.400 si 11.300 euro pentru Sandero. Doritorii le vor putea gasi cat de curand in reteaua Dacia.

Sursa Informatii Auto

Mai multe imagini in continuare

Author: Sorin Grumazescu

1 thought on “Dacia lansează o nouă serie limitată Kiss FM pentru Logan şi Sandero

Comments are closed.