Finalistele COTY 2010 in Romania

S-au terminat testele organizate de UZEAR (Uniunea Ziaristilor si Editorilor Auto din Romania) care au avut loc la Cheia pentru alegerea Masinii Anului 2010 in Romania, teste la care AutoMOD a avut onoarea sa participe. Poate multi dintre voi nu stiu, dar odata cu alegerea COTY 2010 Romania, au mai existat inca doua sectiuni: City Car 2010 si Designul Anului 2010.

In finala au ramas 7 masini pentru fiecare sectiune, iar votul final se va acorda pana pe data de 30 Octombrie, castigatorul urmand a fi anuntat in cadrul emisiunii AutoMOBILE realizata de domnul Mihai Heimann, emisiune ce va fi difuzata la National TV pe 1 Noiembrie.

Eu consider ca jurizarea s-a facut cat se poate de echitabil, importatorii s-au straduit sa ne dea toate detaliile de care aveam nevoie pentru ca aceasta jurizare sa fie cat mai corecta, iar jurnalistii care au testat aceste masini au fost cat se poate de obiectivi.

Iata si care sunt cele 7 masini finaliste ale fiecarei categorii (ordinea este aleatoare):

Design-ul Anului 2010
– Renault Megane
– Citroen C3 Picasso
– Opel Astra
– Ford Fiesta
– Toyota iQ
– Honda Insight
– Chevrolet Cruze

City Car 2010
– Honda Jazz
– Toyota Urban Cruiser
– Renault Clio
– Opel Astra
– Toyota iQ
– Ford Fiesta
– Citroen C3 Picasso

Masina Anului 2010
– Toyota Avensis
– Ford Fiesta
– Land Rover Discovery4
– Renault Megane
– Opel Astra
– Chevrolet Cruze
– Toyota Prius

Author: Sorin Grumazescu

3 thoughts on “Finalistele COTY 2010 in Romania

  1. Insight pt oras e bestiala, Opel Corsa car of the year (pacat ca v-a dat-o in rosu, arata groaznic in rosu”. Design-ul anului, probabil Megane

Comments are closed.