Masina Anului 2010 in Romania – Prima zi

Si iata ca am ajuns si la Masina Anului 2010. Frumoasa locatia. Cheia Prahova. Cazare la Pensiunea Ana. Dar sa trecem peste amanunte de genul asta, care sincer nu-si gasesc rostul pe acest blog.

In jur de ora 12.00 au inceput sa se adune masinile. Mai intai Citroen C3 Picasso. Apoi Opel Astra. Pana am coborat sa fac ceva fotografii, au aparut Toyota iQ, Urban Cruiser, Avensis si Prius, urmate de Land Rover Discovery 4, Honda Jazz, Honda Insight, Renault Megane, Clio si Chevrolet Cruze. Nu a ajuns inca Ford Fiesta, dar maine dimineata e aici A ajuns si Ford Fiesta.

Ok. Nu voi scrie acum despre fiecare masina in partea, pentru ca vor aparea articole “drive-test” separate.

Am inceput cu Citroen C3 Picasso, am trecut la Chevrolet Cruze si apoi Toyota Avensis. As fi trecut la Opel Astra, dar cand sa luam masina, am aflat ca Toyota Urban Cruiser a avut accident si e praf. O sa vedeti si poze. Asa ca totul s-a oprit pentru prima zi.

A urmat prima sedinta, unde fiecare din juriu s-a prezentat in cateva cuvinte si au fost discutate alte cateva probleme, printre care organizarea concursului “SUV-ul Anului in Romania”, eveniment care va avea loc in foarte scurt timp. Nu toata lumea a fost prezenta. Unii au lipsit motivat, altii nu. In final juriul este format din 30 de persoane.

Asa cum spuneam si mai sus, o sa va prezint acum doar cateva fotografii cu masinile, mai multe urmand in articole separate.

Revenim maine (sper, daca nu e prea multa oboseala).

Mai multe imagini in continuare

Author: Sorin Grumazescu

1 thought on “Masina Anului 2010 in Romania – Prima zi

  1. Hello! Induceti lumea in eroare fara sa stiti in ce v-ati bagat. Cum ati ajuns sa credeti ca votati “Masina Anului 2010 in Romania”? Intrebati-va colegii din UZEAR. Voi votati “Masina anului 2010”, dar nu se stie de unde. Chiar si link-ul din site-ul vostru este catre site-ul masinaanului.ro, de unde Romania? Iar prfescurtarea cu COTY este de-a dreptul traznita!!! Ce legatura aveti voi cu “Car Of The Year”? Mai, baieti, de ce nu va faceti si voi o minima documentare inainte de a realiza in ce v-ati bagat? cautati si voi pe google sa vedeti cine sunt cei de la COTY si dupa aceea sa transmiteti daca nu vi se pare ca v-ati umplut de ridicol. Si nu incercati sa spuneti COTY este traducerea de la Masina anului, ca nu tine. Spuneti asta cuiva din bransa si o sa cvederti ce raspunsuri o sa primiti!

    Salutare, dar imi pare rau despre voi…

Comments are closed.