Hyundai Genesis Coupe de la GReddy

Daca la SEMA 2008 cei de la Hyundai au venit cu modele Genesis Coupe tunate de Rhys Millen Racing, Street Concepts si HKS, anul acesta au ales ca “mana de lucru” pe cei de la GReddy Performance. Interesant este faptul ca si cei care doresc asa ceva pentru masina lor, o vor putea face fara probleme.

Modelul pe care-l vedeti se numeste GReddy X-Gen Street Genesis Coupe, iar modificarile aduse privesc atat interiorul si exteriorul, dar si partea de motorizare.

Motorul 2.0T a primit un turbo kit, un intercooler si este ajutat de o evacuare SE Spectrum Elite. Suspensia este una ajustabila Type-S, iar franarea este asigurata de un sistem cu etriere in 6 pistoane fata si 4 pistoane spate.

Cei 350 CP si 434 Nm vor asigura un sprint de aproximativ 6 secunde pana la 100 km/h, dar tunerul spune ca dupa SEMA 2009 vor mai aduce ceva modificari pentru a ridica puterea la 500 CP.

La exterior mentionam prelungirea spoiler fata, capota din fibra de carbon si eleronul spate. La interior, pe langa altele, au fost aduse scaune racing Sparco, un boost controller si un turbo timer.

Pentru o mai buna rezolutie a imaginii

Author: Sorin Grumazescu