Chevrolet Caprice Police Patrol Vehicle 2011

Acesta este noul Chevrolet Caprice Police Patrol Vehicle 2011, model ce va fi disponibil in doua versiuni de motorizare: V6 si V8. Anuntul a fost facut in Denver, Colorado, in timpul conferintei anuale International Association of Chiefs of Police.

Bazat pe Holden Statesmans/Caprice, noul PPV (Police Patrol Vehicle) are un motor V8 de 355 CP si 521 Nm, al carui sprint pana la 100 km/h se pare ca va fi de sub 6 secunde. La partea de performanta, singurul lucru nedezvaluit este viteza maxima.

Cateva mici detalii: versiunea standard vine cu o bariera ce desparte scaunele spate de cele fata, airbag-urile perdea sunt dispnibile doar pentru partea din fata si doar optional, scaunele fata sunt special facute si sunt putini mai mari, astfel incat politistii sa stea confortabil pentru o perioada lunga de timp si sa incapa in ele cu tot cu echipamentul din dotare.

Politia din America de Nord va putea comanda noul vehicul incepand cu anul 2010, livrarile urmand a incepe in 2011, iar versiunea cu motor V6 va fi disponibila abia din 2012.


Mai multe imagini in continuare

Author: Sorin Grumazescu

2 thoughts on “Chevrolet Caprice Police Patrol Vehicle 2011

Comments are closed.