RenaultSport Twingo 133 Cup a fost dezvaluit

Renault a dezvaluit noul RenaultSport Twingo 133 Cup, un model despre care ei spun ca se indreapta mai mult catre “a more focused driving experience” cu mai putin echipament si cu un pret mai mic. Mai putin echipament inseamna renuntarea la aerul conditionat, blocurile optice automate, geamurile fumurii si scaunele independente de la partea din spate care au fost inlocuite cu o bancheta.

Masina beneficiaza de o suspensie sport, amortizoare revizuite, o garda la sol coborata cu 4 mm fata de RS-ul standard, jante de 17 inch si pneuri Continental Sport Contact3 195/40. Pentru exterior, cei de la Renault au pregatit un finisaj alb/negru, cu un Glacier White pentru caroserie si elemente de culoare neagra pentru carcasele oglinzilor retrovizoare, bara fata si eleronul spate.

Sub capota sta un motor de 1.6 litri in patru cilindri, cu o putere dezvoltata de 133 CP si 160 Nm. Nu s-a spus nimic inca legat de performante, dar cel mai probabil, la 100 km/h va ajunge in 8.7 secunde, iar viteza maxima undeva la 200 km/h.

Mai multe imagini in continuare

Author: Sorin Grumazescu