Mercedes-Benz E50 CLR de la Lumma Design

Cam ce v-am prezentat noi aici pe AutoMOD cand a venit vorba de Lumma Design? Pai BMW Seria 1 Convertible, CLR X 650 GT si BMW Seria 5 si M5. Si daca s-a putut cu BMW de ce sa nu se poata si cu Mercedes-Benz E50 CLR, pentru care tunerii aduc un pachet sport.

O bara fata cu lumini de zi integrate si optional LED, praguri laterale, un eleron de acoperis, o noua bara spate, un difuzor, un capac al portbagajului din Carbon si Kevlar, sunt parte din pachetul sport despre care va spuneam. La interior, pachetul aduce un pedalier din aluminiu, o noua grafica pentru vitezometru si covorase noi.

Tot sport este si suspensia care coboara garda la sol cu aproximativ 25 mm, jantele de 20 inch sunt disponibile in diverse modele, iar pneurile folosite sunt de la Michelin si masoara 245/30 R20 fata si 285/25 R20 spate.

Gama de upgrade-uri pentru motor este destul de mare, dar cea mai importanta este pentru E500, unde cresterea este ce 62 CP si 20 Nm, totalul fiind de 450 CP si 550 Nm. Aici a mai fost nevoie si de o evacuare cu conducte de 4x90mm.

Mai multe imagini in continuare

Author: Sorin Grumazescu