Acura RDX Facelift 2010 – Imagini noi si detalii

Dupa ce primele imagini cu noul Acura RDX Facelift 2010 au fost dezvaluite chiar pe site-ul oficial al constructorului, acum au aparut si primele detalii.

Ca si noutate ar fi faptul ca modelul va putea fi cumparat si in varianta 2WD, varianta care este putin mai ieftina, sistemul SH-AWD (Super Handling All-Wheel Drive) fiind si el disponibil. Cu toate astea, avantajul SH-AWD este ca se potriveste perfect indiferent de conditiile de drum pe care ruleaza.

Exteriorul noului Acura este pus in evidenta de catre grila frontala, noile blocuri optice fata, luminile spate, jantele de 18 inch si conductele de evacuare.

Cele mai multe noutati raman totusi la interior, unde clientii se vor putea bucura de lumina ambientala, o camera video pentru marsarier, sistemul audio Acura Premium cu 7 difuzoare si de sistemul AcuraLink Satellite Communication ce ofera atat informatii din trafic in timp real cat si informatii despre conditiile meteo.

Motorul de 2.3 litri a primit un nou sistem turbo si dezvolta 240 CP la 6.000 rpm, un cuplu de 353 Nm la 4.500 rpm si este cuplat la o cutie automata in 5 rapoarte. Consumul este de 12 litri in oras si 9.8 litri in afara orasului pentru sistemul 2WD si 13.8 litri (city) si 10.6 litri (highway) pentru sistemul SH-AWD, consum fiind masurat bineinteles in l/100 km.

Sursa Acura

Mai multe imagini in continuare

Author: Sorin Grumazescu

1 thought on “Acura RDX Facelift 2010 – Imagini noi si detalii

Comments are closed.