Subaru Impreza WRX STI Spec C

Subaru Impreza WRX STI Spec C a fost dezvaluit in Japonia catre sfarsitul saptamanii trecute si fata de actualul STI, acesta vine cu ceva imbunatatiri.

Greutatea masinii se pare ca a scazut cu aproximativ 70 de kilograme, acest lucru fiind posibil prin inlocuirea bateriei cu una mai mica, a capotei care acum este din aluminiu si a parbrizului sau geamurilor laterale cu unele din sticla laminata. Desi modelul vine pe standard cu jante de 18 inch incaltate cu pneuri Bridgestone Potenza RE070, se poate opta si pentru jante de 17 inch. Nu se spune nimic de existenta unei roti de rezerva, constructorul aducand in schimb un kit de depanare flat tire.

Unitatea ECU a fost modificata, motorul fiind capabil de un cuplu de 422 Nm, desi numarul de cai putere este acelasi: 305. Suspensiile, arcurile si pompa de combustibil au fost optimizate, iar la interior scaunele Recaro au primit un amestec de piele si Alcantara.

Doar 900 de unitati vor fi fabricate, cu finisaj exterior fie Pure White fie Sunrise Yellow, dar in imagini o sa vedeti si o versiune de culoare albastra. Preturile nu au fost inca dezvaluite.

Sursa TopSpeed

Mai multe imagini in continuare

Author: Sorin Grumazescu