SV 9 Competizione – Rivalul lui 8C Competizione

SV 9 Competizione este un model bazat pe Corvette si nu pare a fi altceva decat rivalul lui Alfa Romeo 8C Competizione. Limitat la doar 1.000 de unitati, SV 9 vine cu un design relativ simplu, nu foarte incarcat, dar cu blocuri optice proeminente, prize de aer atat pe capota cat si laterale, jante oarecum asemanatoare cu cele de pe 8C Competizione, difuzor spate si evacuare cu conducte duble dispuse doua cate doua.

Sub capota e un V8 LS3 a carui putere a crescut de la 436 la 450 CP si care reuseste sa alerge pana la 100 km/h in 4 secunde, iar sfertul de mila in 12 secunde.

Dupa cum va spuneam si mai sus, doar 1.000 de unitati vor fi produse, dar SV Motors ofera clientilor un program complet de personalizare, cu 25 de culori pentru finisajul exterior si mai multe versiuni de echipare pentru interior, astfel incat va fi foarte greu sa existe doua modele identice.

Productia lui SV 9 Competizione incepe la sfarsitul acestei saptamani, modelul va debuta pe 14 August la Concorso Italiano in Monterey, iar pretul este stabilit la 100.000 de dolari.

Sursa Autoblog

Mai multe imagini in continuare

Author: Sorin Grumazescu

1 thought on “SV 9 Competizione – Rivalul lui 8C Competizione

Comments are closed.