Acura ZDX 2010 a fost dezvaluit

Acura ZDX 2010 a fost dezvaluit zilele trecute si nu este altceva decat versiunea de productie a prototipului ZDX ce a fost prezentat publicului anul acesta la Salonul Auto de la New York si care va putea fi gasit pe piata nord americana incepand cu aceasta iarna.

Partea estetica a modelului este scoasa in evidenta de plafonul transparent, portierele spate cu manerele ascunse si chiar de jantele de 19 inch in sapte spite, jante care sunt si cele mai mari in gama Acura.

Motorizarea este asigurata de un propulsor V6 aspirat natural, de 3.7 litri, 330 CP si 366 Nm, cuplat la o cutie automata in 6 rapoarte si care mai beneficiaza si de padele montate la volan. Trebuie sa mai stiti ca toate modelele ZDX vor veni in versiunea standard cu sistemul SH-AWD (Super Handling All-Wheel-Drive).

O sa ma intrebati “care toate modelele ZDX?”. Pai toate, ca “e mai multe”. Adica vor fi trei niveluri de echipare: ZDX, ZDX cu Technology Package si ZDX cu Advance Package. Toate cele trei beneficiaza la interior de piele cusuta manual, conexiune Blutooth si iPod, interfata USB si CD Player. In functie de nivelul de echipare dorit, se mai poate opta si pentru un sistem de navigatie, camera video pentru marsarier sau Adaptive Cruise Control.

Nu se stie inca nimic despre preturi, dar cu siguranta constructorul le va dezvalui odata cu lansarea modelului. Asteptam. Si asteptam si mai multe imagini.

Inca doua imagini in continuare

Author: Sorin Grumazescu

1 thought on “Acura ZDX 2010 a fost dezvaluit

Comments are closed.