Ferrari F430 Spider de la Inden-Design

Si m-am uitat la imagini. Si am inceput sa scriu. Si iar m-am uitat la imagini. Si m-am intrebat “de unde stiu eu masina asta?” Voua nu vi se pare cunoscuta? Si am cautat. Si am gasit. De fapt nu masina imi era cunoscuta, desi este un Ferrari F430 Spider. Locatia imi era cunoscuta, deoarece tunerii de la Inden-Design au folosit-o si pentru imaginile unei alte masini tunate de ei, mai exact Mercedes-Benz SL65 AMG.

Dar sa revenim la oile noastre. De fapt, la caii nostri putere. Tunerii vin cu un spoiler modificat care nu numai ca aduce o noua imagine modelului, dar ajuta si la viteza maxima de peste 300 km/h. Tot la partea aerodinamica mai amintim noile praguri laterale si difuzorul din fibra de carbon de la partea din spate.

Si pentru ca un pachet de tuning duce pana la urma la imbunatatirea performantelor, cei de la Inden-Design au inlocuit suspensiile cu unele noi ce coboara garda la sol, au adus o noua evacuare sport din otel inoxidabil si cateva mici modificari la motor, modificari ce cresc puterea cu aproximativ 35 CP.

La exterior avem noi jante de 20 inch cu pneuri 235/30 R20 fata si 325/25 R20 la partea din spate, iar la interior cateva elemente din carbon si piele, elemente ce vor putea fi gasite pe panoul de bord, volan si consola centrala.

Mai multe imagini in continuare

Author: Sorin Grumazescu

1 thought on “Ferrari F430 Spider de la Inden-Design

Comments are closed.