Mercedes-Benz SLS AMG Gullwing – Noi imagini teaser si detalii

Cei de la Mercedes au lansat un nou set de imagini teaser si detalii cu viitorul Mercedes Benz SLS AMG Gullwing 2010, model asteptat la Salonul Auto de la Frankfurt in aceasta toamna.

Nu incape nici o indoiala ca interiorul este inspirat din cabinele avioanelor, este complet modernizat cu tot felul de gadget-uri, chiar daca in acest fel, masina va cantari putin mai mult. Sistemul info se vede si din imagini si cuprinde Bluetooth, clima, sistemul multimedia COMAND, totul montat intr-o carcasa din fibra de carbon.

De asemenea a fost folosit mult aluminiu la interior, aluminiu pe care-l observati la pedalier, prizele de aer, volan, inelele din jurul diferitelor comenzi sau de la cele doua indicatoare de bord. Viitorii clienti vor avea posibilitatea sa aleaga dintr-o gama de cel putin 5 scaune sport imbracate in piele de diferite culori.

Designer-ul Hartmut Sinkwitz a declarat ca pilonii A au fost putin modificati astfel incat vizibilitatea soferului sa fie cat mai buna. Usile gullwing se deschid la un unghi de 70 de grade, accesul in interiorul modelului inalt de 1.080 mm fiind relativ usor.

Motorul V8 de 571 CP si 650 Nm cuplat la o transmisie in sapte rapoarte dublu ambreiaj duce masina pana la o viteza maxima, limitata electronic, de 315 km/h.

Cam asta-i pentru moment. La fel ca si voi, asteptam imaginile oficiale si detaliile complete. Uitam sa va spun pretul preconizat: 150.000 €.

Sursa AMS via WCF

Mai multe imagini in continuare

Author: Sorin Grumazescu