Asa sa arate viitorul Audi Q3?

Baietii de la Auto Express spun ca asa va arata noul Audi Q3, ce se va alatura celorlalte modele din gama off-roader. Preview-ul acestui model a fost in 2007 la Salonul Auto de la Shanghai unde a fost prezentat Audi Cross Coupe Concept si se pare ca in mare parte, proportiile acelui concept vor fi pastrate si pe modelul de productie.

Sasiul va fi imprumutat de la Volkswagen, cel mai probabil de la Tiguan si vor exista doua versiuni: 2WD si 4WD. Exista posibilitatea ca gama de motoare sa cuprinda si un TDI turbodiesel de 2.0 litri fie de 138 CP fie de 168 CP, dar si un TFSI de 2.0 litri si 207 CP, propulsoare ce vor fi cuplate ori la o transmisie manuala in sase rapoarte, ori la una DSG in sapte trepte.

Dupa cum bine stiti, cei de la Audi au confirmat faptul ca noul Audi Q3 va intra in productie din 2011, iar noua nu ne ramane altceva de facut decat sa asteptam sa vedem in ce procent se apropie imaginile celor de la Auto Express de imaginea reala a modelului. Inca o fotografie gasiti la link-ul de mai jos.

Sursa si Foto AutoExpress

Pentru o mai buna calitate a imaginii

Author: Sorin Grumazescu

1 thought on “Asa sa arate viitorul Audi Q3?

Comments are closed.