Jaguar XKR Goodwood Special – Imagini noi

Jaguar revine cu un nou mic set de imagini cu modelul Jaguar Goodwood Special XKR ce a fost prezent in weekend-ul trecut la Goodwood Festival of Speed.

Pentru finisajul exterior al modelului a fost folosita o culoare lime-green, culoare oarecum placuta (cel putin din punctul meu de vedere), dar si de o grafica speciala in gri si portocaliu. Ca si diferente fata de standardul XKR Facelift mai amintim jantele de 21 inch, elementele satin graphite de la grila frontala, oglinzile retrovizoare, marginile geamurilor laterale si blocurile optice.

Motorul V8 de 5.0 litri, care pe standard dezvolta 510 CP si 625 Nm, a suferit si el ceva modificari, reusimd acum un plus de 20 CP si 75 Nm, mai exact 530 CP si 700 Nm.

Suspensia a fost coborata, iar sistemul de evacuare are acum un sunet mai puternic. Cei de la Jaguar au spus ca XKR Goodwood Special vazut la festival este singurul exemplar pentru moment, dara daca se va vedea ceva interes din partea clientilor, ar exista si posibilitatea unei editii limitate.

Sursa Carscoop

Mai multe imagini in continuare

Author: Sorin Grumazescu

1 thought on “Jaguar XKR Goodwood Special – Imagini noi

Comments are closed.