Portretul lui Lewis Hamilton facut in ulei…de masina.

David Macaluso este cel care a reusit sa-l picteze pe campionul de Formula 1 Lewis Hamilton, folosind doar uleiul pe care pilotul l-a “ars” in intreg sezonul 2008. Uleiul i-a fost pus la dispozitie de catre Exxon Mobil, partenerii celor de la Vodafone McLaren.

“inca din 2005 folosesc pentru picturi ulei ars, iar portretul lui Lewis a fost un privilegiu. Cand oamenii se uita la portretul lui Hamilton, vreau ca ei sa stie ca acel ulei Mobil 1 vine chiar din motorul Mercedes-Benz.” a declarat David Macaluso.

Si la fel ca si la masinile ce vin in editie limitata, doar 50 de astfel de tablouri sunt realizate (deja sunt foarte multe dupa parerea mea). Pictura va putea fi vazuta de catre public la evenimentul ExxonMobil VIP ce va avea loc chiar inaintea British Grand Prix la Silverstone.

“Sunt impresionat de pictura. Intotdeauna am stiut ca Mobil 1 este unul din principalele componente care in anumite circumstante ne ajuta in campionat, dar nu m-as fi ganditi vreodata ca se poate si picta cu el.” a declarat incantat Lewis Hamilton.

Pentru o mai buna rezolutie a imaginii

Author: Sorin Grumazescu

1 thought on “Portretul lui Lewis Hamilton facut in ulei…de masina.

Comments are closed.